Αρχική  Εταιρεία  Πληροφορίες  Για Εμπόρους  Επικοινωνία 

ΑρχικήΗ εταιρίαΌροι χρήσης

Όροι χρήσης

 

 Το www.louizidishome.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της επιχείρησης ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ ΜΙΧ. ΛΟΥΙΖΟΣ με έδρα τη Νέα Ιωνία Αττικής (Α.Φ.Μ: 022336618 Δ.Ο.Υ. Ν. Ιωνίας). Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων και γενικά όλες οι υπηρεσίες του louizidishome.grπαρέχονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και την πολιτική εμπιστευτικότητας προσωπικών δεδομένων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων. Ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους. Η χρήση του louizidishome.gr συνεπάγεται ως αποδοχή των όρων χρήσης. Σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης, απαγορεύεται ρητώς η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που εμπορεύεται και και να τροποποιεί, αναναιώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για τις τιμές που μπορούν να αλλάζουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η εκτέλεση της παραγγελίας μπορεί να μην γίνει σε περίπτωση που η επιχείρηση κρίνει ανάλογα (πχ υπαρχουν ελλειπή στοιχεία, ,απρεπής,αγενής,εκβιαστική συμπεριφορά ηλεκτρονικά η τηλεφωνικά κτλ)
 
1.Όροι. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρώντες όρους και προ¨θποθέσεις συναλλαγών, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές μέσα από την ιστοσελίδα της.
 
2.Περιορισμός ευθυνών. Το louizidishome.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμέτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το louizidishome.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Το κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση δε φέρουμε ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημιά (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρής του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
 
3.Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών φψτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματικη ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρής του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας.
 
4. Προσωπικά δεδομένα
Εκτνενής Αναφορά για την πολιτική απορρήτου και την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων γίνεται στον παρακάτω σύνεδεσμό της σελίδας μας που αποτελεί αναπόσταστο κομμάτι των όρων χρήσης της.
https://louizidishome.gr/content/6/politiki-prostasias-
 
 
5.Ασφάλεια συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας (ΠΕΙΡΑΙΩΣ) όπυ και θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με κανέναν τρόπο δε φτάνουν στο louizidishome.grκαι κατά συνέπεια στο louizidishome.gr δεν τηρείται καμία βάση δεδομένων από στοιχεία πιστωτικών καρτών. Επίσης θα πρέπει να είστε παρόνκατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι εταιρική.
 
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του louizidishome.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει και θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
 
6. Τρόποι Παραγγελίας:
Α) Από τον ιστότοπό μας, 24 ώρες το 24ωρο: Διαλέξτε το προϊόν που θέλετε και με απλά βήματα προχωρήστε και ολοκληρώστε τη διαδικασία παραγγελίας 
Β)Τηλεφωνικά: Στο 210-2791824 καθημερινά από τις 09:00 έως τις 18:00 !
Γ)Με e-mailστο ή στο info@louizidishome.gr δηλώνοντας κωδικό προϊόντος και στοιχεία  αποστολής και επικοινωνίας-εφόσον εγκριθεί η συνομιλία
Δ)Με φαξ στο 210-2791824
Ε)Από τα καταστήματά μας στην οδό Τσουρουκτσόγλου 8-12 και Τσουρουκτσόγλου 6 στην Νέα Ιωνία Αττικής, 14231
Στις αναγραφόμενες  τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στην Ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος Φ.Π.Α.
Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.
Οι τιμές και οι εκπτώσεις που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν είναι δεσμευτικές και για το φυσικό κατάστημα.
Εφόσον διαπιστωθεί ότι ένα συγκεκριμένο προϊόν έχει διαφορετική τιμή κατά την αγορά του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος από αυτή την οποία διατίθεται την ίδια στιγμή από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας, η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων που αγοράστηκαν από φυσικό κατάστημα της εταιρείας και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο.
Η ένδειξη διαθεσιμότητας ανανεώνεται ανά 24 ώρες και δεν είναι δεσμευτική για την επιχείρηση.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγεί σε προσφορά οι σχετικές παραγγελίες θα εκτελούνται κατά σειρά προτεραιότητας.
 
Η εταιρεία προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.louizidishome.gr και δε μπορεί να εξασφαλίσει ότι δε θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατα την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.
Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία οτυ να επικοινωνείτε με την εταιρεία στο τηλ. 210-2791824 ή με αποστολή e-mail
 
7.Κόστος Αποστολής: Στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε τον πελάτη μας από υπερχρεώσεις στα μεταφορικά σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά τις εναλλακτικές που σας παρέχουμε ώστε να έχετε το προϊόν σας όταν το θέλετε με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση. Για κούριερ συνεργαζόμαστε με τη Speedex  τα ΕΛΤΑ courier πορτα πορτα και την Fis courier η επιλογή της αποστολής της εταιρείας γίνετε αποκλειστικα απο το καταστήμα μας ο πελάτης αν θέλει μπορεί στης παρατηρήσεις της παραγγελίας του να αποκλείσει κάποια πού δέν θέλει . Επιπλέον εντός Αττικής έχουμε και δικό μας δίκτυο μεταφορών.
Οι χρεώσεις αποστολών γίνονται με βάση το βάρος (ή το ογκομετρικό βάρος των προϊόντων) με την εξής αναλογία:
Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης θεωρείται «δυσπρόσιτη περιοχή» θα σας ενημερώνουμε άμεσα για το επιπλέον μεταφορικό κόστος που προκύπτει.
Το προϊόντα μεταφέρονται με κίνδυνο του ΑΓΟΡΑΣΤΗ. Η επιχείρησή μας στα πλαίσια της καλής πρόθεσης είναι σε θέση να αντικαταστήσει ή να αποστείλει νέο προϊόν σε περίπτωση που προκύψει ζημιά κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν σπασμένο επικοινωνείστε αυθημερόν με εμάς αλλά κάνετε αναφορά ζημιάς και στην κούριερ. Η επιχείρηση μας κάνει την ασφαλέστερη δυνατή συσκευασία ώστε τα προϊόντα να φτάσουν ακέραια σε εσάς.
 
Για αντικείμενα-δέματα πολύ μεγάλου όγκου ή βάρους χρησιμοποιούνται μεταφορικές εταιρείες για όλη την Ελλάδα με χρέωση που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης.
 
Για αγορές άνω των 100 € δεν χρεώνονται μεταφορικά εντός Λεκανοπεδίου Αττικής μεχρι 12κ .
 
Για αγορές άνω των 250 € δεν χρεώνονται μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα μεχρι 25κ.
 
Παραγγελίες με αξία προϊόντων κάτω των 6 € δεν αποστέλλονται σε νέους πελάτες αν δεν προπληρωθούν (δηλαδή όχι με αντικαταβολή). Σε περίπτωση προπληρωμής δεν υπάρχει ελάχιστο όριο.
Προϊόντα εκτός συσκευασίας (πχ ένα φλυτζάνι-ένα ποτήρι, κορνίζες γυάλινες κτλ) αποστέλλονται μόνο αν πληρωθούν και με ευθύνη του πελάτη)
Προίοντα εύθραυστα με ποσό αγοράς (χωρίς μεταφορικά) κάτω των 10 ευρώ αποστέλλονται μόνο αν πληρωθούν και με ευθύνη του πελάτη, δεν γίνεται αντικατάσταση δωρεάν σε περίπτωση φθοράς.
 
Προιοντα με την ενδειξη HOT εχουν ειδικούς ορους πώληση που αναγράφονται στην περιγραφή του προιοντος
 
Σε εμπορευματικές αποστολές ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ δεν ισχύουν οι δωρεάν χρεώσεις και η επιχείρηση μας μεταφέρει δωρεάν μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα, που θα μας υποδείξει ο συνεργάτης.
 
Kατηγορία «Μεγάλα Δέματα»
Τι ισχύει για την κατηγορία αυτή:
·         Σχετικά με το κόστος μεταφοράς:
Τα Μεταφορικά που αποδίδονται στο καλάθι αφορούν το λεκανοπέδιο Αττικης και διανομή με μεταφορική η με δικά μας μέσα στήν υπόλοιπη Ελλαδα πρέπει να γίνει τηλεφωνική συνεννόηση. Γιά τήν υπ΄λοιπη Αττική εκτός Λεκανοπέδιου ισχύει οτι καί στην υπόλοιπη Ελλάδα
Σε περιοχές απομακρυσμένες από τον αστικό ιστό ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με mail για έγκριση ή ακύρωση παραγγελίαςΣχετικά με το χρόνο παράδοσης:
Τα μεγάλα Δέματα διακινούνται μέσω μεταφορικών εταιριών (όχι κούριερ) .  Ο χρόνος παράδοσης στις περιπτώσεις αυτές αυξάνεται συγκριτικά με τα courier κατά μέσο όρο +2 ημέρες. Για παράδειγμα αν ένα δέμα είναι σε εσάς (βάση διαθεσιμότητας κτλ) τη 2ηεργάσιμη ημέρα μετά την παραγγελία μέσω κούριερ, με μεταφορική θα είναι συνήθως την 3-5Η .
Σε περίπτωση που επιθυμείτε άμεση μεταφορά μεγάλου δέματος με courier μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής στην κάθε περίπτωση.
·         Σχετικά με τον Τρόπο πληρωμής:
Διαθέσιμοι είναι οι τρόποι πληρωμής με πιστωτική-χρεωστική καρτα με κατάθεση με paypal η αντικαταβολή ισχύει μόνο κατόπιν συνεννοήσης .Επίσης δέν ισχύουν τα Δωρέαν με μεταφορικα για προιόντα που υπερβαίνουν βάρος που ανγραφέτε στην παραπάνω ενότητα
Σε περίπτωση προεξόφλησης της παραγγελίας σας μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς κάποιο πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας, αρκεί να έχει έδρα και στην Αθήνα.
 Σε ορισμένες περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών  το προϊόν δεν αποστέλλεται αν δεν προπληρωθεί.
·         Επιπλέον:
Σε ορισμένα προιόντα υπάρχουν συμπλήρωματικες πληροφορίες στήν περιγραφή του προιόντος
Ο μεταφορέας δεν είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει βαρύ δέμα σε όροφο, ειδικά σε περίπτωση έλλειψης ανελκυστήρα.
Η προσθήκη στο καλάθι τέτοιου προϊόντος συνεπάγεται την κατανόηση και αποδοχή των ως άνω αναγραφόμενων.
 
Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102791824
 
 
Μέσω του δικτύου μας κθώς και μέσω των courierη αποστολή γίνεται στο συντομότερο δυνατό χρόνο και το προϊόν φτάνει στην πόρτα σας.
Στην περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, τότε η χρέωση γίνεται με το ογκομετρικό βάρος, το οποίο υπολογίζεται σε κιλά, αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει δηλαδή η σχέση (ύψος σε εκατοστά) x(μήκος σε εκατοστά) x(πλάτος σε εκατοστά) / 5.000
 
Για την παραλαβή από το κατάστημα ισχύουν τα κάτωθι:
Η εταιρεία σας παρέχει τη δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων
αυτών από ένα εκ των φυσικών καταστημάτων της εταιρείας αποπληρώνοντας την αξία των εμπορευμάτων χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής.
 
Παραλάβετε την παραγγελία σας από τα καταστήματα μας στην Νέα Ιωνία-οδός Τσουρουκτσόγλου 10-12 & Τσουρουκτσόγλου 6, ΤΚ 14231. Εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα η παραγγελία θα είναι έτοιμη εντός 2 ωρών από την καταχώρηση . Απαραίτητη προυπόθεση ενα τηλέφωνο πρίν ερθετε για επιβεβαίωση τησ διαθεσιμότητος
 
Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής είναι: Δευτέρα/ Τετάρτη/ Σάββατο -> 09.00- 15.00 και Τρίτη/ Πέμπτη/ Παρασκευή -> 09.00- 14.30 & 17.00- 21.00. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας και ώρες που είναι κλειστά τα καταστήματα λιανικής μας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στα τηλέφωνα 2102791824 ή επικοινωνίας μέσω e-mail στο info@louizidishome.gr από τον 1ο όροφο στην οδό Τσουρουκτσόγλου 10 όπου λειτουργεί το τμήμα internet/ χονδρικής, καθημερινά 09.00- 17:30
 
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει η αποπληρωμή του τιμήματος να γίνει κατά την παραλαβή από το κατάστημα, η εν λόγω παραγγελία σας θα ισχύει για τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την επόμενη της ημέρας που θα λάβετε ηλεκτρονική ειδοποίηση της κατάστασης της παραγγελία σας και της «Εντολής Αγοράς» στο προσωπικό σας e-mail. Σε περίπτωση δε που δεν προσέλθετε στο κατάστημα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (ήτοι, παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος) κατά την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως, μη υπεχούσης της Εταιρείας ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής.
 
Τέλος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την Εταιρεία (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.
 
                                                                                                                                                                Κατηγορια Χονδρικη 
Τα προιόντα σέ αυτήν την κατηγορία εχουν μίνιουμ ποσότητα παραγγελίας στέλνονται με απλές μεταφορικές που επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή
 
8. Χρόνος Αποστολής
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από 1- 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της παραγγελίας σας εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα εργάσιμη ημέρα θεωρείτε απο 8,30πμ εως 16,30μμ. Στατιστικά το 85% των παραγγελιών προϊόντων που φέρουν ένδειξη άμεσης διαθεσιμότητας παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα θα επικοινωνούμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο e-mail που έχετε καταχωρήσει εντός 24 ωρών από την παραγγελία σας ενημερώνοντας σας σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έτσι ώστε να αποφασίσετε την επιβεβαίωση ή ακύρωση της.
Το κόστος των μεταφορικών βαραίνει τον καταναλωτή και διαφέρει ανάλογα με την ποσότητα, την απόσταση και το βάρος των αντικειμένων.
Παραγγελίες άνω των 70 παραδίδονται δωρεάν εντός Αθηνών (Λεκανοπεδίου) μέχρι 12 κιλά, παραγγελίες άνω των 250 παραδίδονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα μεχρι 25 κιλά. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος το μεταφορικό κόστος τροποποιείται.
9. Τρόποι Πληρωμής
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Οι ενδεχόμενοι τρόποι επιλογής είναι:
·         Πληρωμή με Πιστωτική σε Ασφαλές Περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.
 
Η επιχείρηση μας σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς σας εξασφάλισε την δυνατότητα να εξοφλείτε την παραγγελία σας με την Πιστωτική ή την Χρεωστική σας κάρτα άμεσα και με ασφάλεια στο προστατευμένο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Στο τελικό στάδιο της αγοράς σας επιλέγετε την Τράπεζα Πειραιώς ως τρόπο πληρωμής και πατώντας στο εικονίδιο WINBANK μεταφέρεστε σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς όπου και προχωράτε σε πληρωμή της παραγγελία σας. Τα στοιχεία συναλλαγής της πιστωτικής σας μένουν μόνο στο περιβάλλον της Πειραιώς paycenter και δεν μεταφέρονται, ούτε εμπλέκονται σε θέματα ασφαλείας με το site μας. Το μήνυμα έγκρισης ή απόρριψης της συναλλαγής που λαμβάνεται στο περιβάλλον της Τράπεζας είναι και το ισχύον. Έπειτα μεταφέρεστε στο δικό μας site. Γρήγορο, Ασφαλές και με Μηδενική επιβάρυνση ήρθε για να κάνει τη διαδικασία αγοράς πιο εύκολη από ποτέ!
 
·         Πληρωμή μέσω συστήματος Paypal
 
Εξοφλείστε την παραγγελία σας online με χρήση του paypal λογαριασμού σας. Το paypal ουσιαστικά αποτελεί ένα ψηφιακό πορτοφόλι, όπου ο κάθε χρήστης, κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του ορίζει την κάρτα ή τον τραπεζικό του λογαριασμό με βάση τον οποίο θα γίνονται οι συναλλαγές οι online συναλλαγές του ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια και την ανωνυμία του. Ακόμα και αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό (account) στο Paypal, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιβάλλον του για να προχωρήσετε σε πληρωμή μέσω της πιστωτικής κάρτας.
 
·         Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή)
 
Εξοφλείστε την παραγγελία με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος αυτή ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Η αντικαταβολή δεν ισχύει οταν το κόστος των προιόντων είναι κάτω από 6 ευρώ ( ισχύει μόνο για καινούργιους πελάτες ) καί σε απομακρυσμένες περιοχές οταν το προιον ειναι μεγάλο καί ογκόδες
·         Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
 
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς τραπεζών που συνεργαζόμαστε:
 
  1. Εθνική Τράπεζα:150/636160-96. (IBAN: GR4301101500000015063616096)
  2. Eurobank:0026-0058-14-0100849843. (IBAN: GR6802600580000140100849843)
  3. Τράπεζα Πειραιώς: 5035 060989 288. (IBAN: GR19 0172 0350 0050 3506 0989 288)
  4. Alpha Bank: 137 002101 225978 (IBAN: GR12 0140 1370 1370 0210 1225 978 )
Προσοχή: Στην αιτιολογία κατάθεσης είναι βασικό και απαραίτητο να αναγράφεται το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ που έχετε δώσει στην παραγγελία (ηλεκτρονική είτε τηλεφωνική παραγγελία) ή ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που υπάρχει στο email επιβεβαίωσης (ηλεκτρονική παραγγελία). Σε περίπτωση έλλειψης αιτιολογίας ή διαφορετικής αιτολογίας ή αιτιολογίας από ΑΤΜ θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να αποφευχθούν λάθη , καθυστερήσεις και οτιδήποτε άλλο. Σε περίπτωση μη ορθής αντιστοίχησης παραγγελίας-κατάθεσης λογω  ελλειπούς ή ανακριβής αιτιολογίας δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη.
 
·         Πληρωμή στα καταστήματά μας
 
Παραλάβετε τα προϊόντα που παρηγγείλατε από το κατάστημά μας και πληρώστε τα με όποιον τρόπο επιθυμείτε!
 
10. Υπαναχώρηση/ Επιστροφή/ Αντικατάσταση Προϊόντων
 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν αναιτιολογήτως και να ζήσετε την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος . Η Εταιρεία στην περίπτωση αυτή οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα που καταβάλατε ως τίμημα για την αγορά του προϊόντος (μόνο του προιόντος και οχι των μεταφορικών εφόσον η επιστροφή γίνετε χωρίς υπαιτιότητα του καταστήματος ), η δε επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προς επιστροφή προϊόν.
 Η επιστροφή γίνετε με χρέωση του πελάτη καί μέ συνεργαζόμενες μέ την εταιρεία μας μεταφορικές - courier η με εταιρεία της επιλογή σας υπο την προυπόθεση οτι η παράδοση θα γίνει στήν εδρά μας Τσουρουκτσόγλου 10 Ν Ιωνία Αττικής ΤΚ 14231
 
Μπορείτε ακόμη να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της Εταιρείας και να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλον προϊόν ίσης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα εφόσον το επιθυμείτε, μέσα σε δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.
 
Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, για να είναι εφικτή η επιστροφή, θα πρέπει:
 
1.      Το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών, απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων κλπ. Και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί και
2.      Το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη, φορτωτική κλπ.).
Στις περιπτώσεις που το προϊόν που παραγγέλθηκε από τον πελάτη δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του και το γεγονός οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος εκτίμηση του πελάτη, τότε το κατάστημα δεν έχει καμία ευθύνη και υποχρέωση για αλλαγή του προϊόντος.
Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση η κατόπιν επικοινωνίας θα γίνετε μείωση της αξίας  αν αυτό είναι εφικτό.
Αντίθετα, εφόσον η επιστροφή / αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την Εταιρεία.
Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεως συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέλη.
Οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.
Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση επιστροφής παραγγελθέντος προϊόντος, σας συνιστούμε να επικοινωνούμε προηγουμένως με την Εταιρεία τηλεφωνικά στο 210-2791824 η με e-mail διότι οι επιστροφές γινόνται μόνο με συγκεκριμένες εταιρείες ματαφορών σε διαφορετική περίπτωση δέν παραλαμβάνουμε την επιστροφή αν δέν ερθει το προιον στήν έδρα μας .Το δικαίωμα Υπαναχώρησεις δέν εφαρμόζεται βάση του Ν2251/1991 σέ περιπτώσεις που τό προιόν έχει χρησιμοποιηθεί η γιά προιόντα που δέν είναι κατάλληλα για επιστροφή όταν αποσφραγιστούν γιά λόγους προστασίας της υγείας η της υγιεινής πχ ξυριστικές-αποτριχωτικές μηχανές θερμόμετρα μαγειρικά σκευη κλπ
 η 
Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από την νομοθεσία.
 
1. Ανωτέρα Βία
Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών/ μεταφοράς/ παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.
 
12. Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Καλέστε ή στείλτε fax στο 210-2791824, ή στείλτε e-mail  και θα σας εξυπηρετήσουμε.
 
Από την πλευρά της η επιχείρηση μπορεί να ακυρώσει παραγγελία κατά την κρίση της:
Ενδεικτικοί λόγοι: Ελλειπή στοιχεία αποστολής (σε συνδιασμό με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή),
Ιδιαίτερες σημείωσεις, υποδείξεις παραγγελίας (όπως απογευματινό ωράριο παραλαβής, παραλαβή Σαββάτου, παραλαβή από κατάστημα κούριερ , συγκεκριμένος χρόνος παραλαβής) κυρίως σε συνδυασμό με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή
Ιστορικό πελάτη με απαράδοτη προηγούμενη παραγγελία και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή.
Αγενής, προσβλητική και γενικά μη αποδεκτη συμπεριφορά γραπτά η τηλεφωνικά προς μέλος της επιχείρησης.
 
13. Εγγύηση
Η Εταιρεία δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της Εταιρείας και τα οποία η Εταιρεία απλά μεταπωλεί.). Για τέτοια προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Η εγγύηση ενός προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό (εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, βραχυκύκλωμα, πυρκαγιά, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα, κεραυνό, πλημμύρα, έκθεση σε ήλιο, κλπ.). Σε περίπτωση βλάβης κάποιου προϊόντος που οφείλεται σε ελάττωμα και καλύπτεται από την εγγύηση επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς προς την επίσημη αντιπροσωπεία από την έδρα σας.
Η Εταιρεία δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.
 
14. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία
Οι παρόντες όροι χρήσης, η χρήση του louizidishome.gr.gr καθώς και οι συναλλαγές μέσω αυτού, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Σε περίπτωση, κατά την οποία κάποιος από τους παρόντες όρους ήθελε κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή ακυρωσία αυτή δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Αρμόδια για επίλυση οποιαδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.
 
15. Ισχύς Τιμών
Οι τιμές του online καταστήματος δεν έχουν απαραιτήτως ισχύ και στις αγορές που γίνονται από το φυσικό κατάστημα, οι τιμές του διαδικτύου ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες. Σε περίπτωση που επισκεφτείτε το κατάστημά μας για προϊόν/ τιμή που έχετε δει στο site μας, αρκεί να το αναφέρετε και οι εργαζόμενοι μας θα διαμορφώσουν τις τιμές αντίστοιχα.